El conte del grup Rosa

Hem encetat el mes de juny amb alegria pel reconeixement del conte “El Jan, la Clara i la màgia del dibuix” escrit pel grup rosa de Cicle Mitjà. 

Dimarts vam poder veure per btve com a primera hora del matí l’Arnau i la Vera, acompanyats de la Mercè recollien el diploma dels Jocs Florals Escolars del Consorci d’Educació de Barcelona en un acte oficial a l’Ajuntament de Barcelona. Els companys des de classe vam viure amb emoció l’esdeveniment, sobretot en el moment en que van esmentar l’Escola, el nom del conte i el pseudònim i en els moments que l’Arnau o la Vera es veien en un primer pla per la pantalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les emocions no es van acabar,  perquè el mateix dimarts dia 1 per la tarda el grup rosa es va desplaçar fins el MNAC per gravar amb una unitat mòbil de Catalunya Ràdio el seu conte. L’enregistrament va ser ràpid, el jurat i l’equip de gravació van quedar bocabadats de la preparació tant de la lectura, com dels efectes especials que l’acompanyaven.