Coneixem un nou hàbitat: LA SELVA!

Us presentem nou projecte d’activitats per aquest mes de juny: LA SELVA.

Els Timbals coneixerem les característiques d’aquest hàbitat, els animals que hi viuen, els sons que fan i com són cadascun d’ells.

Aquesta setmana hem començat amb la decoració de la classe: hem estampat fulles de diferents formes amb pintura de color verd fluix i fort.

També hem parlat i vist imatges dels animals que coneixerem aquests dies.

Hem vist un vídeo de com viuen els Lleons i les lleones a la selva. Hem après que tenen crinera, els adults de color marró i els joves de colors groc i taronja. També hem descobert que les lleones surten a buscar el menjar pels seus fills.

La tarda del dimecres, tots asseguts en rotllana per veure’ns com treballem, vam triar fer lleons adults o joves i hem enganxat llana del color triat a un plat de cartró i així vam tenir la crinera del nostre lleó.

Quan ja teniem feta la cara del nostre lleó amb paper de seda de color groc, amb plastilina de color taronja vam fer-li les galtes i vam enganxar “tallarines” de bigotis. Dos gomets de color negre rodons han fet els ulls del nostre lleó.

Heu vist quin lleó més ferotge hem fet?!!

BON CAP DE SETMANA 😉