Diari d’aula dels COETS

Aquesta setmana a la classe dels Coets hem seguit parlant i aprenent coses de la PRIMAVERA. Hem vist que el mes de maig està a punt d’acabar… Dimarts a la conversa de matí vam veure que durant el pont de quatre dies, molts de nosaltres, hem pogut gaudir dels colors, les flors i animalons que hem estat  parlant durant setmanes.

Dimarts vam començar a compartir els patis del matí per graus. És a dir, va ser el primer dia que ens trobàvem jugant tots els infants de P4 i els de P5 plegats! Cada dia ens ha tocat o bé jugar al pati del sorral o a l’entrada. Ens ha fet molta il·lusió retrobar-nos amb les nostres amistats i seguir jugant, cooperant i ajudant als companys i companyes de grau com ho fèiem abans.

Seguim fent el seguiment en una gràfica i calendari, del temps d’aquest mes de maig. I aviat veure’m si la dita que vam aprendre: – Pel maig, cada dia un raig. Es compleix o no!

Dimecres vam començar les exposicions del nostre projecte: ELS ANIMALS DEL MAR.

De moment en Roger Capdevila, L’Emma, la Dàhlia i en Pol han fet de “miniprofes” amb molt d’encert! Hem compartit i après moltes coses de els seves exposicions.

Entre tots anirem creant espais i materials per seguir aprenent més sobre els animals del mar. Mireu que bé ens ho passem fent estacions:

Però no per això hem deixat de tenir estones de psicomotricitat, anglès, música i pintura.

 

Encara ens queden dues setmanes de PROJECTE on aprendrem i compartirem molts coneixements i experiències. Us anirem explicant tot per aquí al blog.

Bon cap de setmana!

P4 i P5 Classe dels Coets