Setmana de l’Arquitectura a Cicle Mitjà

La setmana vinent es celebrarà la cinquena edició de la setmana de l’arquitectura. L’Ajuntament de Barcelona, el col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Mies van der Rohe col·laboren per apropar l’arquitectura a la ciutadania.

 

 

 

 

 

 

 

 

A cicle mitjà hem aprofitat l’esdeveniment per fer una càpsula d’aprenentatge que ens ha servit per fer una petita introducció a l’ofici d’arquitecte. Sabem que tenim la sort de viure en una ciutat que té un patrimoni arquitectònic de gran valor. Hem après què és l’urbanisme il’arquitectura condiciona la nostra vida quotidiana. Ens han explicat com n’és d’important el respecte per la natura i que les construccions del futur hauran de ser més eficients i sostenibles.

Hem aprofitat per introduir i repassar conceptes de l’àmbit matemàtic com la mesura, l’escala i el plànol.  

 

 

 

 

 

 

 

 

També hem participat en un taller que servirà per fer la Festa del Silenci, una de les exposicions que es faran durant la setmana de l’arquitectura i que podrem veure a la Plaça de la Virreina. Hem creat un material que servirà per conscienciar i ajudar a les persones a reduir el soroll de les places del barri.

Si us interessa també hi podreu trobar conferències en línia, debats, visites a diferents espais de la ciutat, tallers, projeccions de cinema i documentals.