Aquesta setmana els nens i nenes de P3, P4 i P5 hem acabat de compartir els contes que ens van regalar per Sant Jordi i hem tancat la càpsula d’activitats i aprenentatges que hem estat compartint al voltant d’aquesta diada tan bonica.

 

El dimarts 27 d’abril:  Diada de la Mare de Déu de Montserrat és una data molt important a l’escola. Anem davant del mural de ceràmica que tenim amb les muntanyes i la moreneta, cantem el Virolai i ballem sardanes. 

Aquesta setmana a P3 hem estat aprenent i treballant els atributs bàsics amb els BLOCS LÒGICS.

A P4 i P5 hem estat treballantt molts continguts matemàtics amb les REGLETES. Aquest material manipulatiu ens permet aprendre i desenvolupar el nostre pensament logico-matemàtic tot jugant.

Hem fet creacions lliures amb les regletes on potenciem la imaginació i la concertació mentre fem quadres del tot originals!

Hem fet escales de major a menor quantitat tot treballant la nostra motricitat fina, les hem classificat per colors, hem jugat associar cada regleta amb el seu número, hem fet jocs d’equilibri per conèixer els seus colors, mides i aprendre a distingir les diferents regletes.

Mireu que bé ens ho hem passat fent matemàtiques d’una manera molt divertida:

CLASSE DELS DRACS
CLASSE DELS TIGRES
CLASSE DELS COETS

A plàstica hem anat a l’espai D’HORT de l’escola a fer un DIBUIX NATURALISTA d’aquest abans de fer la nostra collita final i menjada d’AMANIDA, QUE FA LA CARA FINA!

P3: LLEONS I LLEONES
P4 I P5: DRACS
P4 I P5: TIGRES
P4 I P5: COETS

I per acabar la setmana els infants de P4 i P5 hem acabat de gravar la CANTATA de la FÀBRICA DE COLORS!! Ben aviat veureu els resultats d’aquest projecte col·laboratiu amb els altres centres de Virolai.

Bon cap de setmana famílies!

ESCOLA REINA ELISENDA VIROLAI P3, P4 i P5.