SETMANA DE SANT JORDI

La diada de Sant Jordi és festa grossa a l’escola, és el dia del llibre i de les roses, i tothom en compra i en regala.

A les classes ja portem uns dies parlant sobre aquesta diada tan important a Catalunya, hem recollit llibres de Sant Jordi, de dracs i d’altres que ens tenen el cor robat.

Hem vivenciat la llegenda a psicomotricitat, a la classe amb titelles i fent teatre. Fins i tot les mestres de Parvulari ens han fet una representació a la pista de l’escola, hem pogut gaudir d’una actuació de primera!

A les aules hem aprofitat aquesta data per treballar la nostra motricitat fina i grossa fent traços i dibuixos ben diferents que ens apropen al món de l’escriptura. A més de despertar la nostra creativitat i ganes de plasmar tot allò que anem aprenent.

LLEONS/ES
TIGRES
COETS
DRACS

Dins el projecte artístic i literari que hem compartit amb els Infantils de Virolai totes les classes del Parvulari hem creat diferents CONTES. A P4 i P5 prenent com a punt de partida un joc de daus hem creat les nostres històries amb personatges i aventures divertides. A P3 partint del conte dels 3 porquets hem ideat tres contes amb tres protagonistes que construeixen alguna cosa amb un altre personatge, també protagonista, que tenen un objectiu a fer.

Tots els grups, després d’il·lustrar cada conte, els hem donat un format digital amb l’aplicació Puppet Pals i mireu que bé ens han quedat!

Us els volem ensenyar ja acabats i explicats per nosaltres mateixos:

Conte TIGRES Editat amb Puppet Pals. “LA ROBOT VIATJA A LA TERRA”

CONTE Il.lustrat TIGRES

Conte DRACS: LA PIRATA ESTEL

Conte COETS: EL PAÍS DELS CRANCS

Conte Lleons/es: ELS TRES LLOPS I EL PORQUET

Conte Lleons/es : ELS TRES GATS I EL DINOSAURE

Conte Lleons/es: LES TRES ZEBRES I L’ESQUIROL

I amb la Diada de Sant Jordi hem començat el dia a P3 fent una activitat a la Biblioteca Jaume Fuster, i amb els grups de P4 i P5 disfressats dels personatges de la Llegenda i explicant com definim i ens sentim sent els protagonistes triats.

Sant Jordi ens ha acompanyat tota la setmana.

VISCA LA DIADA, ELS LLIBRES I ROSES!

Escola Reina Elisenda Virolai

Lleons/es, Tigres, Coets i Dracs