La poesia

A cicle inicial hem iniciat el tercer trimestre canviant d’aula. Ens hem situat de nou observant cada racó, hem ordenat les nostres pertinences i ens hem posat a treballar.

A l’espera de l’arribada dels Jocs Florals i de Sant Jordi, hem volgut tenir un primer contacte amb la poesia. Durant la setmana hem llegit textos poètics per aproximar-nos en aquesta recurs per treballar la riquesa del llenguatge. Aquest mitjà d’expressió ens maravella per les possibilitats que ofereix per poder ser creatius, improvitzar i deixar llibertat per esplaiar-se sense límits.

Aquesta setmana, l’objectiu prinicipal era conèixer la poesia a partir de textos curts i relacionar les paraules amb les sensacions. La resposta de l’alumnat ha estat tant positiva que han creat una poesia cada grup. Us les adjuntem a continuació.

Esperem que us agradin molt!