El pati de Cicle Mitjà

Des de fa unes setmanes els nens i nenes de Cicle Mitjà podem jugar plegats durant el pati dels matins. Ha estat una novetat molt ben rebuda i llargament esperada. Recuperar activitats quotidianes tan preuades com els esbarjos amb els nostres amics i amigues ens omple d’energia i d’alegria. Per altra banda, tenim molt clar que si podem flexibilitzar algunes mesures és perquè seguirem sent molt estrictes i rigorosos amb els protocols actuals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sovint hi ha qui tendeix a pensar que l’hora d’esbarjo és un temps de descans. Un interval per desconnectar de les tasques fetes a l’aula. Nosaltres pensem que és molt més que això. El pati és un espai d’oportunitats educatives que ens ofereix un ventall de recursos i possibilitats difícil de trobar en qualsevol altre àmbit. Al pati desenvolupem les habilitats socials, consolidem les relacions afectives i treballem l’empatia. Cada esbarjo és una oportunitat per potenciar la creativitat i la imaginació. Aquesta estona diària entre rodes, sorra, pilotes i jocs ens ajuda a completar el nostre creixement personal, a autogestionar el temps, l’espai i la relació amb els nostres iguals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més a més al pati de l’escola juguem, riem, correm i terregem entre arbres i plantes, lluny dels sorolls i el ritme frenètic que es viu en molt punts de la ciutat.