Tanquem el Projecte de Frida Kahlo!

Aquesta setmana hem tancat el projecte artístic sobre Frida Kahlo.

Hem fet com la pintora i ens hem llençat a pintar amb format vertical com si ho féssim amb un cavallet dels que ella emprava per fer les seves obres.

Els grups de P4 i P5 ens hem atrevit a reproduir un dels seus quadres que més ens agrada “Viva la vida, Síndries” 1954,  una pintura fresca, plena de color i vida.

Mireu!

COETS
TIGRES
DRACS

 

A P3 hem volgut fer un retrat de la Frida. Com és? Què la caracteritza? En què m’he de fixar per dibuixar-la? Compartim els resultats!

Lleons/es

 

La setmana ha permès, entre moltes altres coses, fer un treball col.laboratiu i hem reproduït entre tots el quadre de “Viva la Vida, Síndries” en format gran, amb rodets, el fons,  i pinzells en el detall de les fruites.

Lleons/es
TIGRES
DRACS
COETS

Per acabar la setmana hem creat un Museu amb diferents sales que visitar. Hem gaudit del passeig i hem observat l’esforç i treball de tots els companys/es del cicle.

 

Aquest projecte el compartirem amb tots els companys/es d’infantil de Virolai i també amb les nostres famílies. Us deixem l’entrada al museu que us hem enviat a casa  amb l’enllaç QR per visitar-lo.

Entreu i veureu!!!

Esperem que gaudiu compartint-ho amb els vostres fills/es!

Escola Reina Elisenda Virolai
Lleons/es, Tigres, Coets i Dracs