Benvinguda Vella Quaresma a la classe dels Tigres!

Benvinguda Vella Quaresma!

Aquesta setmana hem donat la benvinguda a la Vella Quaresma!

Aquesta vella arrugada i xeruga ens anirà mostrant quantes setmanes ens queden per l’arribada de les vacances de Setmana Santa i la primavera. Aquí a l’escola, cada divendres li anirem traient una de les cames que hem fet entre tots/es.

Mireu que xula ens ha quedat!

Per tal que a casa, cada diumenge pugueu tallar una cama i fer el compte enrera per l’arribada de la Pasqua, els Tigres hem fet una Vella Quaresma molt bonica, de ben segur que us anirà molt bé per observar i parlar de com van passant les setmanes i preveure què farem per les vacances de Setmana Santa.

A música l’Albert ens ha ensenyat una cançó tradicional:

SERRA LA VELLA
Serra la vella un plat d’escudella,
serra la velló un plat d’escudelló.

I una cançó moderna de la Vella Quaresma:

Hem fet pintura! Com ens agrada la pintura! Aquest cop ha estat lliure. Hem pogut pintar i expressar tot allò que més ens agrada. Com a bons artistes que som, li hem posat un títol a la nostra creació!

A més a més, hem seguit gaudint molt de les nostres dinàmiques de bon dia i  jugant amb la paraula del dia. Aquesta setmana hem repassat el vocabulari de Carnestoltes i d’hivern. Ens estem fent molt grans, i cada dia ens ho passem millor descobrint com s’escriuen i quines lletres sonen a les paraules que anem aprenent.

A psicomotricitat hem fet un circuit al pati de sorra. L’objectiu de l’activitat era treballar la coordinació i l’equilibri. Per començar el circuit hem escrit el nom al terra amb un pal, hem passat per sobre de les rodes de diferents maneres, hem saltat i hem fet unes carreres!

Esperem que gaudiu amb els infants de les noves experiències!

Bon cap de setmana!