Setmana de Carnaval confinats!!!

Així vam començar la setmana de Carnaval… amb els mitjons per sobre dels pantalons, tal i com ens va dir el Carnestoltes.

I qui ens hagués dit que justament aquella tarda de dilluns havíem de marxar cap a casa tota la setmana?

Però ni això ens ha impedit celebrar aquesta setmana plena de gresca i diversió!

 

 

Des de casa i a través de les pantalles hem anat seguint les ordres que cada dia el Carnestoltes ens anava dient… vestits d’un sol color, amb ulleres, amb corbata, etc. no ens hem estat de res! Fins i tot el dia que ens vam disfressar vam muntar la nostra propia festa amb música i amb un berenar especial i quan vam acabar tots plegats vam fer un “xin xin”!

Però no tot era només festa… cada dia feiem el nostre Bon dia (com si estiguéssim a la classe), vam fer un munt d’activitats i ens vam endinsar a conèixer a la Jane Goodall, en motiu del dia internacional de la dona i la nena científica. Vam escoltar un conte de la seva vida i vam visionar un petit vídeo on les imatges valen més que mil paraules. I així va ser com vam engegar aquest nou projecte i que treballarem conjuntament els tres centres d’infantil, el 3×3.

 

Ens va agradar tant la història que estàvem molt atents!

 

I per acabar la nostra estada de confinament en pijama ens hem connectat i hem estat mostrant les feines que hem fet del cos humà…han quedat molt xules!!! I demà les portarem a la classe per seguir el nostre projecte de manera presencial; i com no, també anirem disfressats!!!

El grup Groc ho ha fet molt i molt bé!!!