Preparació i carnestoltes de CM

Aquest curs, de forma excepcional, els nens i nenes de CM han confeccionat les seves pròpies disfresses. Aprofitant que, en aquest moment, estem treballant el projecte de l’Univers, s’han disfressat d’astronautes de l’ECAA, la nostra agència espacial. Ha estat una tasca laboriosa, però divertida i engrescadora.

Per elaborar la disfressa han hagut de fer diferents tasques plàstiques:

  • Per fer el casc, han cobert un globus inflat amb tires de paper de diari i pega. Un cop endurit l’han pintat de blanc. Un cop pintat, hi han enganxat tires de  cinta aïllant de color negre a modus de decoració espacial.

 

 

 

 

  • Per fer la motxilla de suport vital i propulsió:
  1. Han pintat la caixa de sabates que havien portat de casa i un tub de cartró amb pintura platejada utilitzant esponges i rodets. Han hagut d’esperar que s’assequés per fer una segona capa.

 

 

 

 

 

 

2. Han dibuixat i pintat sobre una baieta groga el foc del tub de propulsió. que posteriorment s’ha enganxat al tub.

 

 

 

 

3.  Han decorat la caixa  enganxant el logotip de la nostra agència espacial, amb gomets a modus de llums de control i amb el seu número d’aprenent d’astronauta.

 

 

 

 

 

 

Posteriorment hem enganxat a la caixa el tub de propulsió, un tub flexible de color negre a modus de tub d’oxigen i les gomes que els han permès portar la motxilla penjada a l’esquena.

  • Per fer el vestit han enganxat a la samarreta i als pantalons tires de cinta aïllant de color negre a modus de decoració espacial.

 

 

 

 

Com veieu, aquest curs estem celebrant les festes tradicionals de l’Escola amb un format diferent, però les estem gaudim molt.