Dansa

Els dijous tenim classe de dansa. En funció de la complexitat de cada coreografia, la treballem durant dues, tres o quatre setmanes. Ara estem ballant “Make some noise” no és senzilla perquè té uns passos molt ràpids, però la veritat és que ens està quedant molt bé.

La dansa ens ajuda a millorar l’agilitat, la coordinació i l’equilibri. També serveix per tenir una correcta concepció del propi cos. L’expressió corporal és una eina fantàstica per treballar la intel·ligència emocional i l’autoestima. I mentre ballem reforcem les habilitats socials i el creixement personal.

 

 

 

 

 

La classe de dansa és un dels moments més esperats de la setmana perquè, a més a més dels beneficis que acabem d’explicar, és una classe que podem fer junts tots els nens i nenes del cicle. Fem l’activitat a l’aire lliure, utilitzem la pista de l’escola i la dividim en tres espais, un per cada grup. Tot i que no podem tocar els nostres amics d’altres classes, ballar ens permet fer una activitat plegats.

La coreografia que estem treballant és especial per nosaltres perquè és la que ballarem per carnaval. A l’escola és tradició donar la benvinguda al Carnestoltes amb un ball i aquest curs les classes de cicle mitjà ajudarem al rei dels poca-soltes a fer una mica de xerinola al ritme de “Make some noise”.