Climent ninot de neu

Aquesta setmana hem iniciat el calendari del temps. Cada dia, després de despertar el Conte del Bon dia, mirem per la finestra i observem quin dia fa…si hi ha sol…si plou o fa vent…anem on tenim el calendari i enganxem la imatge que correspon.

També hem experimentat amb sal grossa, l’hem manipulat…observat…és blanca com la neu!!! i els més atrevits…l’han volgut tastar!!! Hem gaudit molt fent transvasaments amb culleres, pots, gots i diferents materials.

Seguint amb el blanc de la neu hem aprofitat per treballar la psicomotricitat fina amb cotó fluix que hem enganxat a  un ninot de neu.

I per acabar aquesta setmana tan intensa, el Rei carnestoltes ens ha fet arribar una carta on ens explica què haurem de fer la setmana vinent!!! Quina emoció!!!!!

La setmana vinent celebrem Carnestoltes! Visca la festa!!!!