Nou any, nova estació… i quin fred!

Aquest mes els Timbals estem treballant l’estació de l’any: L’HIVERN. Hem començat observant imatges i hem comentat entre tots el que veiem: neu, arbres sense fulles, gel, núvols, pluja…

A més, hem estat molt atents i ens hem adonat que aquestes imatges de l’hivern tenen molts colors, com el blanc de la neu i el gel; el blau, el gris i el lila del cel.  Quants colors hem descobert d’aquesta estació!

Com que ens han agradat tant hem fet un mural amb pintura per decorar la nostra classe. Amb raspalls de dents hem barrejat els colors i amb els taps de suro hem estampat representant els flocs de neu.

Aquesta setmana també hem parlat de les emocions i les hem relacionat amb els colors: El groc amb l’alegria, el blau amb la tristesa i el vermell amb la ràbia i això ens està ajudant a expressar com ens sentim.

Hem acabat la setmana barrejant espuma d’afaitar de color blanc com la neu i el color blau de l’hivern. Mireu que ens ho hem passat descobrint noves textures!

Fins aviat!