Acabem el 1r trimestre!!!

Aquests darrers dies hem estat enllestint les nostres tasques entre nadales i poemes nadalencs. És cert que no hem pogut compartir aquests dies com fèiem abans a la classe però us hem de dir que nosaltres hem fet la preparació amb molta il·lusió i de ben segur que ara que ja teniu el codi QR a la postal, que vam preparar amb els i’pads, heu pogut gaudir veient com recitàvem i cantàvem.

Ens ho hem passat d’allò més bé fent preparatius de Nadal, la part plàstica del nostre poema de lletres brillants entre purpurina, diferents tècniques per pintar i manipulant diferents materials. Us deixem un tastet amb diferents moments d’aquests dies https://youtu.be/BgU70tesObM

Durant aquests dies també hem anat finalitzant el nostre projecte d’escola de la Yayoi Kusama… i com ella, hem fet diverses obres d’art, tant de pintura com d’escultura!! I hem aprofitat allò que li agradava molt… les flors! Cadascú de nosaltres vam fer la nostra amb fang com a detallet de Nadal per vosaltres.

 

 

 

 

 

 

I com acaba el nostre poema… acomiadem un any i estrenem aviat vacances!!!