El Nadal a Cicle Mitjà

Aquesta última setmana de trimestre hem estat molt ocupades enllestint totes les tasques nadalenques. La situació actual ens ha obligat a modificar el format d’algunes d’elles, sobretot les obertes a les famílies com els concerts i les representacions. Però la gran majoria les hem pogut seguir realitzant amb la normalitat de sempre.

Hem dissenyat i construit el pessebre d’aula. Hem preparat l’amic invisible. Cada dia hem obert una finestreta del calendari d’advent de classe i d’escola. També hem cantat cançons i recitat poesies. Hem fet la postal de nadal i decorat la classe.

 

 

 

 

 

 

Molta il·lusió, treball en equip, un xic de paicènica, ganes de compartir i unes gotetes d’emprenedoria han estat els ingredietns que hem utilitzat per deixar l’escola ben guarnida.

Bones festes!