Ens agrada el Nadal

Ha estat una setmana curta, però molt interessant!

Dimecres vam anar a buscar al Tió al Parc Güell. Amb molta il·lusió vam sortit de l’escola fent un trenet fins al parc. Una vegada allà vam començar a buscar-lo per tot arreu, entre les plantes, sota els banc i finalment el vam trobar ben amagadet als arbres.

Tió, Tió… caga Tió !!!

Amb la col·laboració de les famílies dels nens i nenes de la classe dels Timbals, hem decorat l’aula amb cosetes de Nadal. Amb boles de colors, “guirnaldes”, pi i molsa hem fet l’arbre de Nadal per tenir a la classe.

I com que ens agrada treballar molt, tant com el Nadal, hem començat a preparar unes sorpreses molts especials per les nostres families!

Entre pintures, ceres i gomets cantem i ballem cançons nadalenques! FUM FUM FUM…

Bon cap de setmana!