Preparem el pessebre a la classe de llar grans

S’apropa el Nadal i a la classe dels Timbals ens preparem amb molt entusiasme!

Hem començat la setmana coneixent alguns animals del pessebre com la vaca i el bou, el porquet, el gall i la gallina, el xai i l’ovella, els ànecs… Jugant amb els animals hem observat que tenen potes i bec, que són de diferents mides i colors i que fan sorolls molts divertits.

Per que els animals tinguin on viure, hem pintat el terra del pessebre amb rodets i pintura de color marró. També hem pintant el cel de color blau i estrelles i per que els reis d’Orient puguin arribar, hem fet un caminet amb farina de galeta.

Una vegada que ho hem tingut gairebé tot llest, hem començat a posar tots els animals, els pastorets i les seves casetes. Ja tenim pessebre a la classe dels Timbals.

Us desitgem que passeu un bon pont!!