Inici projecte nom d’aula: COETS

Benvinguts i benvingudes!

Aquesta setmana hem començat el nostre projecte del nom d’aula: COETS.

Hem iniciat el projecte fent un repàs de tot allò que ja sabem i coneixem dels coets amb ajuda de tots els contes, dibuixos, material i joguines que ens heu anat portant. Tot seguit hem fet una recerca i investigació de totes aquelles preguntes que han anat sortint a les converses inicials, com ara:

– Quines parts té un coet?

– A quins planetes podem viatjar?

-Quins planetes hi ha al sistema solar?

-Què és la gravetat?

Després de la visualització d’un vídeo explicatiu, hem fet un dibuix de les diferents parts dels coets abans d’enlairar-se. I després, un segon dibuix del coet un cop ha arribat a l’espai (sense les parts del combustible).

Així mateix, per entendre com és l’espai exterior estem creant un mural amb tots els planetes del sistema solar. Hem utilitzat diferents tècniques artístiques per fer els planetes i l’espai, com ara: aquarel·les, cafè, serradura, papers de celofana, pintura acrílica, papers de diari, plastilina, goteig amb raspalls de dents, etc.

També hem treballat:

– Blocs lògics

– Les estrelles i constel·lacions.

– Compte enrere

– Escriptura natural

-Traç numeració

-Cançons i activitat de santa Cecília

Tot plegat ens ha donat l’oportunitat d’investigar, aprendre dels errors i dels en encerts i construir nous coneixements.

La propera setmana us explicarem més novetats. Gaudiu del recull fotogràfic. Nosaltres ens ho hem passat genial!

Bon cap de setmana!

Dèlia