ELS DRACS comencem el nostre projecte!

DIARI D’AULA DELS DRACS

Aquesta ha estat una setmana plena d’experiències i ens agrada!

Ens fem moltes preguntes.

En primer lloc ens hem endinsat a fer recerca d’informació sobre el nom de l’aula: ELS DRACS. Amb la col·laboració de les famílies hem donat l’inici al projecte.

Ens hem adonat quantes coses sabem dels Dracs més famosos de llegendes i contes i també hem vist que volem conèixer coses dels dracs que podem trobar pel món: els Dracs comuns del Mediterrani, els Drac de Komodo i el Drac del mar.

Encara ens queda molt per investigar però de moment hem descobert que els dracs que trobem a les parets de casa nostra són rèptils, tenen esquelet ponen ous, que els cau la cua quan es senten amenaçats, que tenen la llengua bífida, les potes adherents amb cinc dits, que mengen insectes, especialment mosquits, que tenen una pell molt diferent a la nostra, tenen els ulls amb la pupil·la vertical i que poden mesurar fins a 19 cm.

Que en són de diferents de nosaltres!

observem diferències

Estem anotant tot el que aprenem i farem un mural que ho recollirà tot, per això també hem dedicat alguna sessió plàstica per construir tots els elements que hi posarem.

destreses plàstiques i creatives

I, sense treure importància a la Setmana de la música hem dedicat alguna sessió a recordar qui va ser Sta Cecília, Patrona dels músics, i hem creat una melodia sobre un pentagrama fent servir l’escriptura musical.

Esperem que gaudiu amb el tastet que us deixem per compartir aquest cap de setmana!

DRACS Escola Reina Elisenda Virolai