El projecte dels arbres de Cicle Mitjà

Aquesta setmana hem acabat el projecte dels arbres. Entre d’altres conceptes hem estudiat la pol·linització, la tipologia de les fulles, la fotosíntesi i diferents classificacions d’arbres. Hem après la importància que tenen les plantes en les nostres vides i en el correcte funcionament del planeta Terra.

Una de les últimes tasques realitzades ha estat l’elaboració d’un Lapbook. És una eina que ens agrada molt perquè ens ajuda a resumir la informació més destacada d’una manera visual, creativa i divertida. A més a més amb els Lapbooks utilitzem diferents tècniques manipulatives que ens serveixen per treballar la motricitat fina.

Per últim vam escriure i penjar una fitxa tècnica de tots els arbres que tenim a l’escola. Ara tenim el nostre jardí botànic amb una vintena d’exemplars registrats i adequadament documentats. Us convidem a visitar-lo.

En aquest vídeo us expliquem el procés del nostre projecte!