Setmana de la ciència

Estimades famílies,

Aquests dies hem celebrat la setmana de la ciència a través de diferents activitats. Ens hem adonat de la invisibilitat del paper de la dona científica al llarg de la història a través d’una recerca i un petit recull plàstic.

Com cada any, les aules s’han omplert d’experiments preparats pels alumnes que ens han permès treballar i compartir diferents aspectes com el mètode científic, l’autonomia personal, l’esperit crític, el treball en equip, i diversos aprenentatges de l’àmbit de la ciència i de la llengua.

Hem finalitzat l’últim món de l’escape room que ens ha permès fer una videotrucada amb els companys de cicle per compartir com havien anat les experiències d’aquesta setmana.

EL projecte d’ABP de Nadalflix ja està en marxa. Per escalfar motors hem treballat una lectura dels orígens dels pastorets  i tenim entre mans el guió per fer-ne el primer tastet.

I tot i això sense oblidar les paraules de Rafael Alberti “Si mi voz muriera en tierra, llevadla al nivel del mar y dejadla en la ribera…”

 

Bon cap de setmana!