Setmana de la ciència a llar grans

Aquests dies a la classe dels Timbals hem gaudit de la setmana de la ciència fent experiments amb pintures i llums que fan màgia.

Entre barreja i barreja… descobrim els colors! Amb paper pinotxo hem tenyit l’aigua i a la taula de llum hem descobert que si aquests colors els ajuntem surten uns de nous. Mireu com amb el vermell i el blau descobrim el color violeta!

Amb llum negra, joguines i pintura fluorescent de diferents colors, hem descobert què passa quan a les fosques hi ha llums ultraviolades. Ens hem pintat les mans, la cara i les samarretes. Que divertit jugar a la foscor!

Ha estat tota una sorpresa veure com fa l’erupció d’un volcà de colors amb vinagre i bicarbonat. A més, alguns ens han sortit de colors molts vistosos i ben grans!

Fins la propera setmana!