Setmana de la ciència a Cicle Mitjà

Enguany celebrem la 25a setmana de la ciència i a cicle mitjà hem aprofitat l’esdeveniment per fer una càpsula científica. A més a més de recordar en què consisteix el mètode científic, aprenentatge que ja havíem treballat a cicle inicial, hem realitzat quatre experiments.

 

 

 

 

 

 

Amb cada un d’ells hem pogut fer un petit tast de diferents principis físics o reaccions d’elements químics. Per altra banda els valors que transmet la ciència ens són molt coneguts perquè sovint els treballem a l’escola. Observar, descriure, imaginar, anticipar, perseverar, esforç, superació personal i cerca de solucions són algunes de les accions que comparteix la ciència amb la nostra quotidianitat escolar.

 

 

 

 

Recordeu que fins el 29 de novembre es portaran a terme un munt d’activitats de disseminació científica arreu del nostre territori. Segur que ben a prop podeu trobar jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs i tallers per aprendre i gaudir de la ciència.