Un dia a la classe dels Timbals

Els Timbals iniciem el dia amb rutines diàries que ens ajuden a la nostre autonomia personal i a l’adquisició de diferents hàbits com ara: fer el tren per anar a la classe amb respecte i organització, treure sabates, posar mitjons i rentar-nos les mans, per començar a gaudir d’un dia ple d’activitats!

Hàbits del dia a dia

Com ens agrada moure’ns, escalar i saltar!  La psicomotricitat ens permet gaudir del moviment del nostre cos, descobrir les nostres possibilitats i les nostres pors. Mireu com ens atrevim a pujar i a saltar!

Psicomotricitat

Quan arriba la tardor surten els cargols… I nosaltres els observem, toquem i descobrim com mengen, per on veuen i com es mouen. Aquesta setmana ens hem sentit com cargols que s’arrosseguen amb unes closques de cartró. Aiixx com ens agrada fer de cargols!

Cargol treu banyes

Us esperem la pròxima setmana per veure què bé s’ho passen els Timbals.