La competència digital a Cicle Mitjà

Aquesta setmana les classes cicle mitjà han treballat la segona càpsula de la competència digital. Seguint la dinàmica de la primera, han hagut d’anar resolent una sèrie de reptes per obtenir un codi que els permeti l’accés al tercer nivell del “joc”.

En el primer món, van haver de canviar la seva contrasenya i enviar-la per e-mail als pares i mares. A més a més van crear, redactar i compartir amb la tutora un document de text.

Ara s’han descarregat una fotografia del seu grup i l’han enganxat en un document de text. Han aprofitat per escriure sobre la classe i els seus companys i companyes. En el mateix arxiu, que també han compartit amb la tutora, hi han enganxat un enllaç d’una cançó de Youtube. Prèviament ja n’havien buscat una que els fes pensar en les seves amistats.

 

 

 

 

Durant aquests primers dies de treball amb els ordinadors han practicat l’accés al gmail i al drive, la creació de carpetes, escriure i enviar correus electrònics, fer i compartir documents de text i tallar i enganxar fotografies i enllaços. Els nens i nenes de cicle mitjà estan assolint els objectius plantejats i cada vegada són més autònoms amb els dispositius. Volem que siguin persones que utilitzin els aparells amb rigor i responsabilitat a la vegada que hi apliquin l’esperit crític que ja tenen en altres àrees d’aprenentatge.