Una castanyada molt especial!!!

Benvolgudes famílies!

Avui ha estat un dia molt diferent i especial per tots els alumnes de Cicle Superior. Hem començat el matí llegint els relats d’intriga que hem elaborat durant aquesta setmana i els hem compartit amb els altres grups de cicle. Després del pati del matí, teníem una sorpresa preparada al pujar a la classe: una pel.lícula de halloween “in english”, acompanyada d’unes crispetes acabades de fer… I a la tarda, encara hem seguit la festa realitzant una gimcana de la “Castanyaween” en un espai del Park Güell reservat per a l’escola. Tot cicle superior hem hagut de passar diferents proves engrescadores i divertides, intentant descobrir el que hi havia darrera del taulell de joc. I finalment, com no, hem acabat menjant castanyes tot comentant la jugada d’avui … Ha estat un dia inoblidable ple de sorpreses i emocions, on hem pogut compartir moments d’alegria i diversió que ens han fet sentir una mica més units i propers.