“Ens visita” un oftalmòleg!

Aquesta setmana hem continuat aprenent coses del nostre sentit de la vista. Ens hem fet moltes preguntes.

Per què les àligues hi veuen de molt lluny?
Per quin motiu cada persona veu els colors de diferent manera?
Com es mou la pupil·la?
Els nens poden tenir cataractes com els avis?
Per què hi veiem del revés?
Per què tenim l’iris de diferent color?

Dimecres vam poder gaudir d’una trobada telemàtica amb el Dr.Daniel Vila, un oftalmòleg reconegut. Ell ens va ensenyar una maqueta molt completa de l’ull i ens va resoldre els nostres dubtes. Va ser un espai de trobada molt ben aprofitat pels tres grups en el qual vam aprendre moltes coses.

Per acabar la setmana hem celebrat La Castanyada fent un joc de taula gegant per equips al Parc Güell, hem creat el nostre monstre i hem vist en anglès la pel·lícula Monsters, Inc. Ha estat un divendres especial!