Grocs, Blaus i Liles!

Encetem amb aquesta entrada el bloc de Cicle Inicial!

Cada setmana intentarem anar farcint d’informació de tot allò que va passant a l’aula d’aquesta manera ens podreu conèixer de ben aprop!

Avui us volem explicar que fa dies que ens va contactar el científic Eduard! Ell ens va explicar com treballa i ens va preguntar si volíem participar en un concurs de ciència! Evidentment i sense pensar-ho gaire li vam dir que sí! Ens envia reptes per resoldre, aquesta setmana ens ha preguntat si sabíem com funcionaven els nostres ulls! Primer amb unes lupes hem observat com és l’ull i com hi vèiem a través de les lupes.

També hem après a fer hipòtesis i n’hem formulat algunes i através de l’experimentació amb uns aparells que ens ha enviat hem pogut comprovar com a través d’un foradet que és la nineta hi vèiem del revés! Ha estat màgic, vosaltres sabieu que el nostre ull veu les imatges del revés però que el nostre cervell les capgira per tal de poder veure-hi bé?

Us animem que proveu des de casa aquest experiment ?