Últim TGI a 1r ESO: de la Polis a la Urbe

A 1r d’ESO ens han retat a debatre sobre qui eren millors els grecs o els romans! però per fer-ho hem consultat als més experts en la matèria: alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat que participen en les Lligues de debats! Consells en primera persona, experiències que els han fet millorar en la seva oratòria i estratègies per poder guanyar el debat… Els nostres alumnes més joves escoltaven atentament totes les indicacions i de ben segur les aplicaran a favor seu.

També la professora Rosa Mari Sánchez ens ha fet un breu resum i ens ha ajudat a fer una adaptació de les parts del debat i els temps dedicats a cadascuna d’elles.

Tenim tot el TGI per davant… la propera setmana escoltarem xerrades sobre cada tema per tal de poder escollir quin volem defensar i després estarem immersos en les investigacions, justificació amb bons arguments i estudiar al contrari!

Aquí podeu seguir el Sites del TGI!