La setmana de Carnestoltes!

Fa un parell de setmanes vam celebrar el Carnestoltes, una de les festes que més ens agrada!!

El dilluns per la tarda vam començar a celebrar el Carnaval i  els alumnes de 6è vam ser molt protagonistes! Alguns nens i nenes de 6è B van tocar els instruments de la banda, mentre que alguns alumnes de 6è A van dir els manaments que hi haurien durant la setmana. També van recordar que qui no els complís…. hauria de pagar penyora!

El manament de dimarts era portar una peça de roba dels pares. El dimecres havíem de portar pijama a l’escola; hi havia gent que portava skyjamas, uns altres portaven coixins, uns altres portaven peluixos i alguns anaven sense pijama i van haver de pagar penyora. Evam haver d’anar vestits fets un desastre, com per exemple: anar amb un mitjó de cada, portar dues sabates diferents , dur el cabell despentinat, portar roba trencada, etc.

Finalment, el divendres vam anar disfressats lliurement, com volguéssim! Això sí, havíem d’organitzar-nos en grups de com a mínim 2 persones perquè ningú es quedés sol. Hi havia gent que anava de els anys 80, uns altres de monstres, uns altres de hawaians, uns altres de la casa de paper, uns altres de rapers… va ser tot un espectacle! Us deixem algunes fotos perquè veieu què guapos i guapes que anàvem… i què bé  ens ho vam passar! VISCA EL CARNESTOLTES, EL REI DELS POCA-SOLTES