Iniciem el TGI de 1r ESO: Origin of the Earth, life and civilizations

Bon dia famílies!!

Aquesta setmana hem començat el TGI de 1r ESO que ens ajudarà a conèixer l’evolució de la Terra des dels seus orígens fins a l’època d’Egipte. Podeu trobar en el següent link el Sites del projecte i seguir els nostres avenços. Recordeu com sempre que s’anirà completant a mida que avancem per tant tingueu paciència!

Per fer un primer tast hem fet una visita al Museu Blau on hem hagut de recopilar moltíssima informació per tal de fer la nostra pròpia visita virtual del Museu!

Sabeu quants anys fa que es va formar la Terra? Quines teories han sorgit al llarg de la història sobre l’origen de l’univers o el Sistema Solar? Hi ha relació entre els minerals i roques que trobem al nostre planeta i la seva evolució? On va sorgir la vida? Poden donar-se les mateixes condicions en altres llocs de l’espai? Què és un eó? i una era? Us sona el Juràssic? l’home ja existia en aquella època? Quin eren els seus costums?

Aquestes preguntes i moltes més les acabarem de resoldre en aquest TGI que acabarà amb l’adaptació d’un joc de cartes amb els que formarem d’una manera divertida una línia del temps. Serem capaços de recordar-ho tot i guanyar???