Màgic: El club de la Cientificomèdia a 1r ESO

Aquest any el nivell a estat increíble! Dimarts i dimecres a la tarda, els alumnes de 1r d’ESO han participat en la 2a Edició del Club de la Cientificomèdia en el marc del TGI, gaudint així de dues tardes plenes de coneixements, informació i sobretot rialles.

A més de totes les setmanes dedicades a la recerca d’informació, per després escollir els temes  pel seu monòleg; les sessions de llengües del TGI han servit per construir unes històries amb sentit i les característiques pròpies d’aquest registre. I per donar el toc final, els tallers d’interpretació a càrrec de la Marta Corral o les càpsules flash d’oratòria de la Carme Rosado.

L’alumnat de 1r d’ESO posen així punt i final al TGI: “Aigua, recurs escàs i dret universal”. Temes com l’Antàrtida, el malbaratament d’aigua, els usos d’aigua a l’escola o el cicle de l’aigua han estat molt ben tractats per aquests monologuistes que de ben segur podrien tenir un futur profitós fent monòlegs científics o dedicant-se a la comèdia. Posa la pell de gallina veure l’evolució d’aquests nois i noies a l’hora de parlar en públic, trobar-se còmodes a l’escenari i fer riure al públic!

Des d’aprendre que els pobles són el “World Record Guinness of Malbaratament of water”, que Aristòtil va ser el pare de la meteorologia, o que alguns no es dutxen per tal d’estalviar aigua… fins a gaudir d’actuacions de rap estel·lars que han aixecat a tot el públic en una ovació inoblidable!

Esforç, decicació i preparació fan sorgir la màgia… Cloendes com aquesta donen sentit al TGI de 1r d’ESO.