Convis de 1r ESO a la Bruna!

Després de muntar a cavall, fer una gimcana de descoberta de Bellver de la Cerdanya, fer grup amb el raid multiactivitat, acabar xops a la dirty track, sentir la velocitat amb els hoover cars i  acabar sense aire per l’emoció (i esforç) fent espeleologia a la cova d’Anes, els alumnes de 1r d’ESO hem tornat a casa!

Sabem que ens heu seguit gairebé minut a minut a través del Twitter (@ESO1Virolai) però aquí aprofitarem per fer un recull d’algunes imatges més!

Però no tot han estat activitats!!

També hem tingut temps lliure per jugar i relaxar-nos, compartir històries i xerrades, o gaudir de magnífiques vistes mentre descansàvem a la muntanya! Ah!!! i també hem celebrat l’aniversari de l’Andrea i com no l’esperada disco!!

Dilluns tornem al classe però esteu atents, que us anirem informant del dia a dia!!