Un Nadal ben especial!

Com ens agrada aquesta època! El Nadal és ben especial per a tots, però els més petits el vivim amb una màgia especial!!!

Ens encanta preparar-ho tot amb cura, el calendari d’advent, la decoració de l’escola, l’arbre, la postal… Aprenem i practiquem Nadales, el Poema… Fem activitats manuals, d’english… la festeta encara que sense famílies, el tió… tot és un no parar de coses nadalenques que ens van ficant l’esperit al cos i ens preparen per a viure els dies més màgics de l’any envoltats de la família.

Us deixem la gravació que vam fer de les Nadales per a que veieu lo bé que ho fem!!!

Ah! i el Poema!!!

Aquest any la cosa es va complicar una mica, i tot just quan començàvem a endinsar-nos en aquesta màgia ens van confinar! Però… no patiu! L’hem viscut a tope un cop hem tornat a ser a l’escola! No us ho creieu??? Doncs mireu aquest vídeo i jutjeu vosaltres mateixos…