I continuem amb el projecte!

I mica en mica anem construïnt aprenentatge entre tots. Alguns companys duen coses de casa, a vegades busquem informació per resoldre dubtes, d’altres un llibre ens dona de sobte la resposta o l’Anna ens ajuda a esbrinar-ho nosaltres. De mil maneres diferents però cada cop sabem més coses del Egipcis i el que ens queda!!! ens encanta el tema i sempre volem anar més enllà!

La Daniela ens va dur una Piràmide que va fer amb tot detall…

El Sarcòfag amb el Faró, els jeroglífics a les parets i fins i tot la Bastet!!!

El Xavi ens va dur un llibre d’aquells tant xulos de buscar i trobar coses, i a les seves pàgines vam veure un munt de coses d’Egipte de les que hem estat parlant.

I la Noa ens va dur un papirs, que els seus pares van dur d’un viatge a Egipte, amb imatges molt xules! Un Faraó, una Faraona, un mapa… Mireu que xulos han quedat a la classe!

I l’Adrià va dur un mural amb fotografies del viatge dels seus pares a Egipte i de la visita que ell va fer al Museu Egipci de Barcelona. Tant de bo tot s’arregli tot ben aviat i poguem anar-hi tots junts! seria tant especial…

Continuem que això no s’acaba!!!