MUN Virolai

Durant aquest mes de novembre, a segon d’ESO hem estat treballant el nostre particular Model United Nations (MUN). En aquest projecte, treballat dins del TGI, els alumnes s’han hagut de posar a la pell dels representants dels països que participen als Òrgans de debat de l’ONU.

Farem quatre debats, un per cada Òrgan.
– Consell de Seguretat: Desarmament nuclear.
– ONU-Dones: La dona al mercat laboral.
– UNESCO: El paper del turisme en la conservació del patrimoni
– ECOSOC: El canvi climàtic

Aquest passat divendres dia 20 de novembre es va produir el primer debat.

Aquest debat és un dels més habituals al Consell de Seguretat. En aquest debat tan interessant han estat representats països com Rússia, EEUU, Egipte, Regne Unit, Corea del Nord, Austràlia, Islàndia…on han expressat el seu posicionament i han intentat arribar a acords amb els altres representants. A continuació teniu un petit tastet.