Continuem descobrint coses dels Egipcis!

Els nens i nenes de la classe dels Egipcis estem molt engrescats amb el tema i no parem de dur coses d’Egipte. Mireu quines coses més interessants…

L’ Adrià ens va dur un penjoll de la seva mare on hi posava Anna amb unes lletres molt estranyes, són les lletres de l’antic Egipte, els mateixos JEROGLÍFICS que vam veure als escarabats!!!!

L’ Agnès ens va explicar que la seva àvia havia fet un viatge a Egipte i tenia un munt de coses a casa. Ens va dur PAPIRS Egipcis, el paper que ells feien servir. I vam veure els seus dibuixos característics plens d’OR.

També va dur una PIRÀMIDE plena de JEROGLÍFICS i un escarbat.

La Giulia ens va dur una mena d’abecedari que ens va ajudar a descobrir que són i que signifiquen els jeroglifics. Ens va agradar molt la idea de convertir les lletres i els sons en dibuixos i sabeu que… vam decidir crear els nostres propis JEROGLÍFICS i així tindrem un llenguatge secret!

I sabeu que ens va dur el Xavi??? una ampolleta plena de SORRA del desert!!! potser aquesta sorra la van trepitjar els antics egipcis o algun Farao!!! ens va semblar extraordinari!

També ens va dur una ampolleta plena d’OR i un altre ESCARABAT, haurem de descobrir perquè era tant important per ells l’or! i seguim sense trobar la raó de tants escarabats… ho investigarem!!!