La sorpresa

Una de les activitats que fem aquest curs cada setmana és l’activitat de la sorpresa. En aquesta engrescadora activitat ens proposem treballar el llenguatge oral, el vocabulari, les característiques i atributs dels objectes, mida, pes, forma, textura, resistència…, la lògica, el pensament abstracte, la imaginació… així com la capacitat d’espera, el respecte pels altres, la iniciativa, la seguretat personal…

Cada dilluns ens trobarem un objecte embolicat que anirà passant per tots els nens i nenes i cadascú haurà de dir alguna característica. Entre tots haurem d’anar definint un seguit de qualitats i atributs d’aquest misteriós objecte, encara embolicat,  i fins i tot arribar a proposar algunes idees de què pot ser allò i per què ho creuen.

Es desembolica parcialment i amb la nova informació que ens dóna el sentit de la vista,  donem peu a modificar algunes idees prèvies i a parlar-ne de nou.

El moment més desitjat finalment arriba!

Per ells… descobrir la sorpresa, per la mestra… veure les seves cares!