Com em sento a l’escola

Aquesta activitat va començar amb el conte “El Monstre de colors va a l’escola” . En aquest conte el monstre ens parla de com es sent davant el fet d’anar per primera vegada a l’escola i de com ho passa el primer dia.  Resulta que va estar de tots els colors, de vegades més barrejats, de vegades menys.

Aquest conte va donar peu a pintar el nostre monstre, vam proposar, a mida que tenien ganes, d’anar “explicant”,a través dels colors, com se sentien a l’escola.

A mida que els teniem fets els anàvem penjant i donàvem l’opció a l’artista d’explicar el seu monstre i  parlar de quines coses el feien sentir d’aquella manera.  Tots els nens i nenes vam voler en algun moment explicar el seu monstre i això va donar peu a parlar molt de les emocions viscudes, sovint molt compartides per tots.