Taller d’Art: ACTION PAINTING

I aquest trimestre encetem nou taller d’art i en comptes d’un artista treballem un moviment, l’ACTION PAINTING.

En aquest moviment artístic els artistes pretenien representar, a través de l’art, el moviment, l’energia i la velocitat.

I nosaltres no hem volgut ser menys i hem fet d’artistes de l’Action Painting. A la primera sessió vam fer com Jackson Pollock i vam pintar amb la seva tècnica del “dripping” o exquitxada. Ens va encantar i ho vam passar pipa pintant  i esquitxant-nos fins al cabell! mireu mireu….

Primer individual

I després de forma col·lectiva

I a la segona sessió vam fer de Robert Motherwell i vam pintar amb “taques” explotant globus plens de pintura. Va ser una sessió súper divertida, els globus es resistien a explotar però al final vam fer una bonica obra d’art! Què us sembla?