Els espais (VÍDEO)

Ens encanta fer espais!

El dilluns iniciem la setmana i escollim a quin espai anirem tant el dimarts com el dijous d’aquella setmana. Cada dia comença a escollir un nen/a diferent i seguim l’ordre de llista. Col·loquem la nostra fotografia a aquell espai que volem anar, tot i que en ocasions l’espai ja està ple per altres companyes o companys. També enganxem un gomet per a fer-ne un registre i seguiment. D’aquesta manera podem comprovar si ja fa moltes o poques sessions que hem anat a un espai en concret.

Els dimarts i els dijous, després de fer el “Bon dia”, anem a l’espai que hem escollit. Arribarem i l’adult referent d’aquell espai ens reuneix per recordar la dinàmica i la normativa d’aquell espai en concret.

Després el moviment és lliure. Podem anar a la proposta que més ens agradi.

Finalment, recollim i fem una assemblea per a explicar com ha anat, si hem respectat la normativa i les sensacions que hem tingut.

Els espais els permet als infants compartir espai i moment amb companyes i companys d’altres edats, en un espai tranquil i lliure i amb un material intencionat.

En el següent vídeo en podeu veure l’exemple: