Fira de les comarques

Després de tot un trimestre treballant en el nostre projecte de comarques de Catalunya, hem pogut organitzar pels pares i com a activitat de cloenda, una fira de comarques i províncies de Catalunya. Hem après molta geografia: serralades, clima, depressions, rius, sectors econòmics, població… També hem pogut realitzar diferents gràfics i hem après a interpretar-los: climogrames, gràfics de demografia de la població, piràmides de població…. I, com no, festes i gastronomia acomanyats de plats típics de les diferents províncies!

Ha estat un gran treball cooperatiu, hem hagut de decidir, acordar,  ajudar-nos uns als altres, fer una recerca important d’informació i una posta en comú molt ben preparada. Hem hagut de preparar tot aquell material (de manera més o
menys original) que necessitàvem per poder acompanyar les nostres
explicacions de manera creativa i amena pel públic. Hem elaborat: mapes,
gràfics, cartells, banderoles, herbolaris, pissarres i calaixos de tríptics, jocs
didàctics de geografia, pancartes…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha estat una gran experiència com a cloenda del nostre projecte i estem orgullosos del nostre resultat!