Reptes reals

Ens endinsem en un segon trimestre carregat de REPTES i PROPOSTES fantàstiques.

A 4t tanquem el PROJECTE d’ABP del “Així es fa” amb l’elaboració del nostre producte. Hem cercat les necessitats que hi ha a l’escola i hem creat diferents propostes que faran el nostre dia a dia més agradable i àgil. Després de fer esborranys, mesurar, fer prototips, buscar materials… Hem votat per decidir quins són els més interessants per portar-los a terme. Una bústia per les notificacions del cap de dia i una casa pels insectes dels nens de cicle inicial, han estat els escollits! Amb l’ajuda del Rafa de manteniment, aviat construirem els nostres invents.

A SCIENCE treballem per contribuir al projecte “Donem una volta al pati” Estem dissenyant un jardí en petits grups i un de cada classe serà escollit per dur-lo a terme al pati de primària. Per això, aprenem a classificar les plantes, estudiem les diferents espècies, les seves característiques i les condicions en les que poden viure.

A 3r ja gairebé tenim feta la ruta del PROJECTE d’ABP “Som excursionistes” després d’investigar els paisatges naturals i els modificats, hem fet comissions i ens hem especialitzat en els diferents aspectes que cal tenir en compte per poder fer una excursió amb seguretat i coneixement de l’entorn. Des de la “muntanya pelada” podrem observar l’skyline de Barcelona amb els edificis més emblemàtics i diferenciar els diversos tipus de paisatges.

 A SCIENCE durant aquest inici de trimestre ens convertirem en homes i dones del temps. Estem treballant el clima i la meteorologia, aprenem a emprar eines per descriure el temps com el termòmetre i pluviòmetre, i recollim les dades per fer gràfiques i estadístiques.

Com veieu els nostres projectes tenen com objectiu aconseguir un REPTE REAL. Entre tots podem contribuir i millorar el nostre entorn.