Bon Nadal des de 1r Cicle d’ESO

I sembla increïble però ja som a Nadal!

Enllestint TGIs: a 1r d’ESO hem gaudit d’uns monòlegs científics plens de mostres de coneixement, investigacions i sobretot una preparació impecable en termes de ironia, oratòria i molt molt humor! Les famílies vau poder seguir l’streaming que tot i els problemes tècnics va ser tot un èxit!

A 2n d’ESO vam presentar els nostres projectes de millora del centre a Virolai Grimm, Virolai Petit i Virolai Reina Elisenda. La tasca dels nostres alumnes per fer unes propostes el més ajustat possible als requisits que els centres van presentar en les reunions prèvies i visites. La mostra de maquetes i pòsters va aconseguir emocionar a tots els presents amb una evident implicació i compromís des de 2n d’ESO! FELICITATS!!!!

Per acabar, ens acomiadem del trimestre amb les tradicions nadalenques: Pessebre vivent, Cantata, decoració de portes i sortida de Nadal!

Bones festes a tots!