Santa Cecília

La música és una part important de la nostra quotidianitat escolar. És per això que la setmana de Santa Cecília sempre és especial per a nosaltres.

Vam poder gaudir del concert de Parcours, un duo de saxòfon i vibràfon. Aquest instrument ens va sorprendre, no el coneixíem i ens va agradar molt el seu so.

Com és tradició també vam assistir al concert dels nens i nenes de l’escola que ja han assolit un nivell d’experiència considerable. Amb l’ajuda de l’Aina, la mestra de música, van preparar un concert espectacular. Vam poder escoltar el clarinet, la bateria elèctrica, la flauta travessera, el violí, la guitarra, el piano…

Hem après a assistir a un concert, a ser pacients i fer silenci. També a respectar els concertistes i la seva feina i a valorar i gaudir de la música. Qui sap si d’aquí a uns anys alguns d’aquests vinguin a fer-nos el concert professional.