Les ciutats d’avui acolliran demà els nostres somnis.

Avui els nens i nenes de primer i segon hem tingut la gran sort d’assistir a la Fira de Barcelona a l’SMART CITIES CONGRESS. Ha estat un matí molt profitós on hem pogut imaginar les ciutats del futur que acolliran tots els nostres somnis!


Hem començat visitant l’estand de l’Agència Espacial Europea descobrint els vehicles que aviat arribaran a Mart!


Després hem pogut veure uns patinets elèctrics que corrien molt i no contaminaven.
Per carregar les piles ens han preparat un esmorzar molt complet! Ens ha encantat i hem pogut agafar forces per poder continuar la nostra ruta per la fira.
D’entre moltes altres parades que hem vist, hem parat al PORT DE BARCELONA on ens han explicat què hi fan i com de gran i important és el nostre port d’entre molts altres del món.


Caminant, ens hem trobat un autobús elèctric sense conductor! Ens hem quedat bocabadats de com seran els vehicles d’aquí uns anys. Les motos, bicicletes, patinets…etc.
Però el que ens ha sobtat o agradat més ha estat poder conèixer la robot ARI, tot una caixa de saviesa. Fins i tot sabia el nom de la nostra escola! Ens han explicat que l’Ari podrà acompanyar la gent gran i servirà als familiars o als metges per veure a través d’una càmera com està la persona a qui es fa el seguiment.


Per acabar la nostra ruta per la fira hem pogut veure un camió d’escombraries del 1940 i un que encara no està en funcionament.


Ha estat una experiència sorprenentment enriquidora! Moltíssimes gràcies a tot l’equip de la Fira de Barcelona per la vostra atenció i dedicació i en especial a la Delphine i la Sara per l’organització, l’acollida i la seva amabilitat!

1r i 2n Escola Reina Elisenda Virolai.