El Sol (1)

A l’aula hem fet conversa sobre què sabem del sol i hem iniciat el projecte a partir de les inquietuds dels nens i nenes. La primera inquietud era saber si el Sol té foc i, a partir de conèixer que el Sol és una estrella i que té un gas molt calent.. ens hem endinsat a conèixer la forma que té.

Per conèixer la forma del Sol, hem buscat objectes a l’escola en forma de “rodona”. Una vegada els hem trobat, ens hem aturat en observar les diferències. Hi havia objectes més “aixafats” (cossos plans) i altres en volum, uns més grans i altres més petits.. El fet d’observar-los  en detall els hem pogut classificar  en els següents grups: cercles, circumferències, esferes i cilindres! 

Ja ho veieu, ens ha agradat molt! Per això des de casa podeu col·laborar portant objectes que tinguin alguna forma que hem treballat.