Matins relaxats

Durant la primera franja del matí, aquest any es troben molts jocs i propostes per inciar el dia amb calma. Aquestes propostes els permeten començar el dia amb bones converses, amb complicitat i amb ganes i motivació per descobrir moltes coses.

Després de compartir aquests moments fem l’esperat “Bon dia!!”. És el moment d’explicar com s’han despertat i si hi ha hagut alguna cosa important que vulguin compartir!

Es nota que els Planetes s’estan fent grans! Expliquen moltes vivències i experiències (algunes d’elles importants per a ells) que ens permeten ajudar-los a gestionar les emocions o si més no a donar una bona mostra d’afecte. També ens ajuda a aprendre a escoltar i a empatitzar amb tot allò que comparteixen!

Seguidament dediquem uns minuts a fer estiraments i relaxació. És una nova proposta que han agafat amb molt d’entusiasme i il.lusió i que els permet prendre consciència del propi cos, de la respiració, treballar la força, l’equilibri i la concentració.

Ja finalment, aprofitant els últims minuts de música agafen el seu “Diari de Classe” i fan uns minuts de grafisme o hi posen alguna notícia que per a ells pot haver estat important.